Aloituskartan valinta Source-pelipalvelinten hallintapaneelista on helppoa. Seuraa allaolevia ohjeita vaihtaaksesi aloituskartan.

1. Mene Source-pelipalvelimien hallintapaneeliin
  2. Valitse palvelimesi
  3. Avaa palvelimen asetukset
  4. Mene komentorivin hallintaan
  5. Klikkaa tekstin "Aloitusmapin vaihto" vierestä tekstiä "Select"
  6. Vaihda kohtaan Startup map kartta, jonka haluat olevan palvelimen aloituskartta
  7. Paina "Apply"

Aloituskartta on nyt vaihdettu.

• 0 Tästä oli käyttäjälle apua
Oliko vastaus käyttökelpoinen?

Uusimmat artikkelit

Steam Workshop sisällön käyttö palvelimella

Lataa lisäsisältöä peliisi Yleiskatsaus Steam Workshop on paikka, jossa fanisi ja yhteisön...

Kuinka asennat kartan serverillesi

1. Mene Net9:n Source-palvelimien hallintaan. 2. Mene palvelimesi hallintaan ja klikkaa...