1. Hae käyttäjääsi täältä ja klikkaa oman käyttäjäsi kohdalta. Kun olet profiilisi sivulla, ota osoite ylös. (Esimerkki: http://steamcommunity.com/profiles/12312312312312312)

TAI

Huom. tässä vaihtoehdossa sinulla pitää olla jokin Source pelimoottorilla tehty peli, ja konsoli auki siinä.

Käynnistä jokin Source pelimoottorilla tehty peli (esim CS:S), ja mene jollekkin serverille. Kirjoita konsoliin "status"

Kopioi nyt tämmöinen rivi konsolista (tämä on esimerkki, sinulla on eri käyttäjä nimi ja Steam ID.); # 9 "Testiukkeli" STEAM_0:1:12312312 00:18 125 0 active

Seuraavaksi poista kopioimastasi tekstistä kaikki muu, paitsi jätä Steam ID. Eli sinulla pitäisi olla jäljellä enään tämmöinen teksti; STEAM_0:1:12312312

2. Jos käytit ensimmäistä vaihtoehtoa, mene tänne ja liitä Steam profiilisi osoite tekstikenttään, jossa lukee hämärästi "http://steamcommunity.com/id/example" ja paina hakunappulaa.
Sen tekstikentän alle, johon liitit profiilisi osoitteen tulee uusi laatikko ja Steam ID:si. Kopioi se. (Esimerkki Steam ID:stä: STEAM_0:1:12312312 )

3. Mene Net9 Source palvelimien hallintaan.

4. Mene palvelimesi hallintaan ja klikkaa Konfigurointitiedostot. Sitten klikkaa "cstrike/addons/sourcemod/configs/admins_simple.ini" tekstin vierestä "Text Editor" tekstiä.

5. Kopioi tämä teksti: "STEAM_0:1:12312312" "99:z" ja liitä se paikkaan jossa ei ole // merkkejä. Varmista, että tekstin edessä ei ole välilyöntejä.

6. Vaihda STEAM_0:1:12312312 teksti omaan Steam ID:seesi. Tekstin pitäisi näyttää nyt tältä: "Steam ID" "99:z"

7. Tallenna tiedosto painamalla "Save" .

8. Käynnistä serveri uudelleen. Liity serverillesi ja kokeile kirjoittaa !admin . Jos sinulle aukeaa Admin paneeli, niin kaikki onnistui. Jos paneeli ei aukea, ota yhteys asiakaspalveluun.

• 31 Tästä oli käyttäjälle apua