cPanel
cPanel on webhotelliemme hallintapaneeli. Paneeli on yksinkertaisesti parasta mitä rahalla saa ja se sisältyy ilmaisena kaikille webhotelli asiakkaillemme. Hallintapaneelia pystyt käyttämään web käyttöliittymän kautta ja se antaa sinulle todella laajat mahdollisuudet hallita omaa webhotelliasi. Paneeli tarjoaa myös merkittävän määrän omia koulutusvideoita ja ohjeita, jotka eivät jätä sinua pulaan pahimmassakaan ongelmassa. Lisäksi asiakaspalvelumme on aina tukenasi oli ongelma mikä tahansa. cPanel tarjoaa sovellusrajapinnan seuraaville palveluille: Apache, PHP, MySQL, PostgreSQL, Perl ja BIND (DNS). Sähköpostituki on seuraaville: POP3, IMAP, SMTP.

cPanel-hallintapaneelin parhaimpia ominaisuuksia:

• Hallita tietokantoja helposti - Hallita ja käytä MySQL ja PostgreSQL -tietokantoja
  • DNS-tietueiden hallinta - Hallitse verkkotunnustasi helposti ja ohjaa se mihin haluatkaan
  • Website stats - Kerää tarkkaa tilastotietoa sivustostasi
  • Sähköpostien hallinta -  Luo sähköposteja, postituslistoja tai uudelleenohjauksia
  • Sovellusasentaja - Asenna web-sovelluksia muutamalla napinpainalluksella
  • Roskapostien suodatus ja suojaus - SpamAssassin ja ainutlaatuinen BoxTrapper suojaavat sinut roskapostilta
  • 114 Tästä oli käyttäjälle apua
Oliko vastaus käyttökelpoinen?

Uusimmat artikkelit

Ilmaisen HTTPS/SSL:n käyttöönotto

Tässä ohjeessa käymme lävitse, miten voit ottaa käyttöön webhotelliisi Net9:n tarjoaman ilmaisen...

Nodejs webhotellissa

Tässä ohjeessa käymme lävitse, kuinka ajaa Javascript pohjaisia Nodejs sovelluksia...