Minecraftin uuden päivityksen myötä serverit voivat lisätä itsellensä "Server-iconin", joka näkyy minecraftin serverilistassa.
Server-iconin lisääminen on helppoa, laitat vain 64x64-kokoisen kuvan serverin yläkansioon, eli kansioon joka avautuu ensimmäisenä kun avaat ftp:n.
HUOM! Kuvan nimen tulee olla server-icon.png

FTP

Kun kuva on siirretty, tulisi sen näkyä minecraftin serverit-listalla oman serverisi kohdalla, jos näin ei kuitenkaan tapahdu, tarkista seuraavat asiat:

• Kuva on oikean kokoinen (64x64)
  • Kuva on oikeassa kansiossa (serverin pääkansio)
  • Kuva on nimellä server-icon.png
  • 6 Tästä oli käyttäjälle apua