Haluatko nostaa tai laskea palvelimesi RAM-muistia? Se onnistuu helposti poistamatta palvelimen tiedostoja, pelkällä näiden kahden palvelimen hinnan erotuksen maksamisella. Mikäli lasket palvelimen RAM-muistia, tunnuksesi varoihin palautetaan laskujen erotuksen mukainen määrä, kuitenkin ottaen huomioon jo kuukauden kuluneet päivät.

Ohjeet:
  1. Kirjaudu sisään asiakasalueelle
  2. Paina "Tuotteet" ja valitse alavalikko "Tuotteet"
  3. Paina haluamasi tuotteen kohdalta oikeasta reunasta suurennuslasia, jossa lukee "Näytä tiedot"
  4. Paina vasemmalta "Management actions" ja valitse "Paranna/huononna"
  5. Valitse tuote johon haluat päivittää oman tuotteesi
  6. Suorita maksu
  7. Käynnistä Minecraft-palvelimesi uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan

• 7 Tästä oli käyttäjälle apua