Voit tuoda oman maailman tietokoneeltasi serverillesi FTP-yhteyden kautta.

Ohjeet FTP-yhteyden muodostamiseen

1. Sammuta serverisi painamalla 'Stop' painiketta multicraftissa.

2. Poista 'world' kansio serveriltäsi FileZillalla (voi kestää kauan)

3. Pudota oma 'world' kansiosi serverille FileZillalla, tämä ei onnistu multicraftin omalla FTP-työkalulla.
  • Jos siirtämäsi maailma on muun kuin 'world'-niminen, nimeä se lopuksi world-kansioksi, jotta palvelin löytää sen.

4. Voit myös ladata erinimisiä maailmoja serverillesi, mutta tällöin tarvitset Multiverse -pluginin serverillesi (BukGetissa Multiverse-Core)
  • /mvimport maailman_kansion_nimi normal/nether/end(riippuen siitä onko maailma normaali, nether- vai endmaailma).
  • 10 Tästä oli käyttäjälle apua