Alikäyttäjä

Alikäyttäjä palvelinhallinnassa on rinnakkaiskäyttäjä, jolloin sinun ei tarvitse antaa toiselle adminille sinun omia tunnuksia, jotta toinen admin pääsee palvelimesi consoliin ja tiedostoihin käsiksi. Alikäyttäjän tekeminen on suositeltavaa aina kun palvelimesi on laajentunut siihen pisteeseen, että on tarpeellista antaa toiselle oikeuksia palvelimen hallinnointiin. Alikäyttäjällä ei ole pääsyä suoranaisesti pääkäyttäjän tunnuksille eikä pääkäyttäjällä ole pääsyä alikäyttäjän tunnuksille, mikäli salasanoja ja tunnuksia ole tiedossa. ETHÄN KERRO SALASANAASI KELLEKKÄÄN!


Alikäyttäjän luominen

Alikäyttäjän luominen palvelinhallintaan on helppoa. Pyydä ensin toista henkilöä tekemään omat tunnukset palvelinhallintaan täältä: https://mc.net9.fi/site/registerKaikki kohdat tulee täyttää ja salasana luonnollisesti painaa mieleen. Sähköpostin lisääminen on erityisen tärkeää, jotta unohtuneen salasanan voi palauttaa. 


Palvelimen antaminen alikäyttäjälle

Kun alikäyttäjä on luotu palvelin voidaan sitten antaa alikäyttäjän käyttöön. Tämä tapahtuu kirjautumalla pääkäyttäjänä hallintapaneeliin. Valitse sitten hallintapaneelista palvelin, jonne tahdot alikäyttäjän pääsevän. Kun olet palvelimen asetus sivulla, valitse vasemmasta reunasta "Edistyneet asetukset", valitse sitten "käyttäjät". Kirjoita haluttu alikäyttä käyttäjätunnus hakuun ja kun nimi ilmestyy alle voit valita käyttäjälle FTP oikeudet tiputusvalikosta. Valitse vielä viimeisenä selvyyden vuoksi alikäyttäjän rooli "rooli" valikosta.
  • 1 Tästä oli käyttäjälle apua
Oliko vastaus käyttökelpoinen?

Uusimmat artikkelit

Whitelist - yksityinen tila

Minecraft-palvelin sisältää ominaisuuden, jossa palvelimelle voidaan päästää vain ennalta...

Net9 Minecraft-palvelinhallinta

Net9 Minecraft-palvelinhallinta on tunnettuun Multicraft-hallintapaneeliin perustuva...

FTP tiedostonhallinta WinSCP ohjelmalla

Mikä on FTP? FTP joka tulee sanoista File Transfer Protocol on TCP-protokollaa käyttävä...

FTP tiedostonhallinta FileZilla ohjelmalla

Mikä on FTP? FTP joka tulee sanoista File Transfer Protocol on TCP-protokollaa käyttävä...

Käyttöopas - Palvelinhallinta/Multicraft

Kiitos että valitsit Net9:n!Onko palvelimen ylläpito sinulle uutta? Ei hätää!Tällä ohjeistuksella...