Tarjoamme Garry's Mod peliin monet muut Source-pelit suoraan liitettävänä palvelimelta ilman erillisiä tiedoston siirtoja. Näin voit käyttää esimerkiksi Counter-Strike -pelin tavaroita ja muita asioita pelatessasi Garry's Modia.

Käyttöönotto

Avaa ensin mounts.cfg muokattavaksi kansiosta garrysmod/cfg/. Tästä tiedostosta voit konfiguroida liitoskohdat. Alla on esimerkki pelien Team Fortress 2 ja Counter-Strike: Source liitoksista:

"mountcfg"
 {
    "cstrike"   "/cstrike"
    "tf"        "/tf"
 }

Mikäli kaipaat muita pelejä liitettäväksi Garry's Mod -pelipalvelimeesi, ota yhteyttä tukeemme. Voimme todennäköisesti lisätä liitettäväksi kaikki haluamasi pelit, jotka ylipäätänsä pystyy kyseiseen peliin liittämään.

• 1 Tästä oli käyttäjälle apua
Oliko vastaus käyttökelpoinen?

Uusimmat artikkelit

FastDL tiedostonlataus CSGO, CSS, Garry's Mod

FastDL on tekniikka source-pelipalvelimissa, joka nopeuttaa karttojen ja muiden asioiden...