Plugineja, eli lisäosia, on monenlaisia; yksinkertaisimmat pluginit eivät tarvitse konfiguraatiota ollenkaan, suurin osa tarvitsee vain vähän konfiguraatiota, ja jotkin, kuten permission -pluginit, tarvitsevat paljon konfiguraatiota ja aikaa.

Konfiguroimaan pääsee Multicraftin sivustolta Pluginien konfiguraatiotiedostot ovat hyvin erilaisia.

• Useimmiten tiedoston nimi on config.yml
  • Config -tiedosto sijaitsee pluginin nimisessä kansiossa plugins -kansiossa
Mikäli sinulla on vielä kysyttävää plugineistä, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • 2 Tästä oli käyttäjälle apua