Minecraft Server Platform Hajoita ja hallitse! Muokkaa vapaasti Minecraft-palvelintesi asetuksia ja määrää

Minecraft Server Platform on vielä beta-vaiheessa. Ole hyvä ja pyydä tarjousta yhteydenotto-painikkeella. Mainitse pyynnössäsi haluamasi RAM-määrä ja kerro mikäli et halua Multicraftia asennettuna, vaan SSH-yhteyden sen sijaan. Pyrimme lisäämään MSP:n muiden tuotteiden joukkoon pian.

Minecraft Server Platform on Minecraft-isännöinnissä ennennäkemätön tuote, jolla voit vapaasti itse hallita Minecraft-palvelimiasi. Voit vapaasti muokata esimerkiksi RAM-muistia tarpeidesi mukaan. Isot juhlat tulossa palvelimelle? Ei hätää, MSP:n avulla voit vaihtaa kätevästi lennosta toisilta samaan MSP:hen kuuluvilta palvelimilta RAM-muistia sille ruuhkaiselle. Näin palvelusi taso ja lagittomuus on taatttu.

Tämän lisäksi Minecraft Server Platformin resurssit ovat dedikoituja vain ja ainoastaan sinulle. Yleensä Minecraft-palvelimia isännöivät yhtiöt, esimerkiksi Net9 Oy:n kilpailijat, myyvät kaikki Minecraft-palvelut jaetuilta palvelimilta. Tämä tekee käyttäjälle erittäin vaikeaksi arvioida kuinka suorituskykyinen kyseinen palvelin on ja nostaa kysymyksiä esiin, että johtuuko lagi juuri kyseisen palveluntarjoajan palvelimista. Minecraft Server Platform luo läpinäkyvyyttä: tiedät tarkalleen mitkä resurssit ostat, eikä kukaan muu asiakas voi rohmuta juuri sinulle annettuja resursseja.


Mitä Minecraft Server Platform sisältää?
Lyhyesti sanottuna tehoa ja muokkausmahdollisuuksia.

Dedikoidut resurssit

Sitä saa mitä tilaa. Ei enää löyhiä kuvauksia suorituskyvystä, vaan kylmiä faktoja esimerkiksi palvelimen ydinten määrästä.

SSD-levyt

Tarjoamme käyttöösi huippunopeat SSD-levyt, jotka on vielä varmistettu laitteistotason RAID-ohjaimella. Tuemme levyjen hotswappia.

Priorisoitu tuki

Saat parasta tarjoamaamme tukea Skypessä lähes 24/7. Lisäksi pääset verkostoitumaan muiden MSP-tilaajien kanssa.

Suojaus palvelunestohyökkäysiltä

Ja vahva sellainen. Ovatko bannaamasi pelaajat vihaisia? Ei huolta, suojamme kyllä kestää heidän toilailunsa.

Kustomoitu hallintapaneeli

Mutta samalla tuttu ja turvallinen. Net9:n Multicraftista löydät esimerkiksi RAM-määrän muokkauksen ja muita lisäominaisuuksia.

Helppokäyttöisyys

Ylläpidämme palvelinta puolestasi. Kokeneille käyttäjille on kuitenkin SSH-yhteys ja oma käyttöjärjestelmä saatavilla.

Palvelimet ajetaan virtuaalisina palvelimina (VPS) käyttämällä KVM-tekniikkaa. Virtuaaliytimet on yhdistetty fyysisiin ytimiin suhteessa 1/1, sekä suoritinkäyttöä ei ole rajoitettu millään tavalla.
Asennamme palvelimen ja hallitsemme sen käyttöjärjestelmää ja päivityksiä, joten sinun ei tarvitse opiskella tai vaivata itseäsi niillä. Palvelin on siis heti käytettävissä, vaikka et ymmärtäisikään esimerkiksi Linux-käyttöjärjestelmästä mitään.

Kokeneemmille käyttäjille tarjoamme SSH-yhteyden ja täyden pääsyn, kunhan sitä pyydetään tilauksessa tai tilauksen jälkeen. Emme kuitenkaan Multicraft-lisenssin takia voi tarjota itse Multicraft asennusta tässä tapauksessa, vaan kokeneemman käyttäjän tulee tehdä se itse.
Minecraft Server Platformin kanssa voit muokata palvelintesi RAM-muistia suoraan Multicraft-hallintapaneelista. Voit myös luoda uusia palvelimia tai poistaa vanhoja.

Voit siis käyttää sinulle myydyn RAM-määrän juuri sillä tavalla kuin haluat, esimerkiksi juuri isoon Bungeecord-verkkoon. Voit luoda kädenkäänteessä palvelinverkoston, joka kestää monia satoja pelaajia.

Tämä on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi Bungeecord-ohjelmistoa käyttäville palvelimille, sillä saat MSP:n kanssa myös helposti Bungeecord-ohjelmiston takana olevat palvelimet lokaaliin IP-osotteeseen, jolloin niihin voi liittyä vain Bungeecord-ohjelmiston lävitse. Tämä on yleinen tietoturvaan liittyvä toimenpide, sillä Bungeecord-ohjelmistoon liitetyt palvelimet täytyy aina asettaa Offline-tilaan, jolloin kuka tahansa voisi kirjautua niihin admin-käyttäjänä.
Kyseessä on Skype-keskustelusovelluksessa oleva ryhmä, jossa ovat kaikki Minecraft Server Platform -tilaajat mukana. Näin työntekijämme voivat auttaa helposti mikäli törmäät ongelmaan.

Tämän lisäksi pääset kysymään vinkkejä muilta tilaajilta, joihin kuuluu todella suurten palvelinten henkilöstöä. Näin tilaajat voivat tukea toinen toistaan ja MSP-tilaajien keskuudessa vallitsee mukava ryhmähenki.
Jokaisella Minecraft Server Platformia isännöivällä fyysisellä palvelimella on 192 gigatavua RAM-muistia, sekä 32 Intel i5 prosessoriydintä. Tämän kruunaa 1 teratavu SSD-levytilaa yhdistettynä laitteistopohjaiseen RAID-varmennukseen.

Lisäksi palvelimen yhteys kulkee gigabitin kaapelia pitkin ulos internettiin. Käytämme palvelimina vain Dell-valmistajan luotettuja merkkipalvelimia.
RAID-varmennus levyjemme kanssa tarkoittaa sitä, että vaikka yksi levyistä hajoaisi, jatkaa palvelin toimintaa normaalisti. Yhtään tietoa ei häviä levyrikon yhteydessä.

Lisäksi käytämme korkealuokkaisia RAID-ohjaimia, jotka tukevat hotswap-mahdollisuutta, eli jos levy tarvitsee vaihtaa, ei palvelinta täydy sammuttaa vaihtamisen ajaksi. Nämä korkealuokkaiset ohjaimet ovat myös akkuvarmennettuja, jotta voimme varmistaa tiedon siirtymisen ohjaimelta levyille kaikissa tapauksissa.

Kaiken lisäksi jo valmiiksi nopeita SSD-levyjä on nopeutettu RAID-ohjainten yhden gigatavun suuruisilla välimuisteilla. Vertauksena kuluttajapuolen levyissä tämänkaltainen nopeuttava välimuisti on yleensä muutamia kymmeniä megatavuja.