DNS-hallinta
Net9 tarjoaa helpon tavan hallita verkkotunnuksiasi suoraan asiakaspaneelistamme kirjautumatta erillisiin hallintapaneeleihin. Hallinta onnistuu valitsemalla valikosta Verkkotunnukset -> DNS-hallinta. Vakiona tämä hallinta ei sisällä verkkotunnuksiasi, vaan ne tulee lisätä sinne erikseen ostamisen jälkeen. Alta löydät ohjeet verkkotunnuksen lisäämiseen.

Verkkotunnuksen lisääminen DNS-hallintaan

1. Avaa DNS-hallinta
  2. Selaa kohtaan, jossa lukee ostamasi verkkotunnuksen nimi
  3. Paina "Add New Zone"
  4. Kirjoita kohtaan "Zone Name" ostamasi verkkotunnuksen nimi, esimerkiksi omadomainosoitteeni.fi
  5. Kohtaan "IP" valitse vaihtoehto "Default IP"
  6. Tämän jälkeen paina painiketta "Add Zone"
    Add Zone esimerkki
  7. Vyöhyke on nyt luotu ja se ilmestyy allaolevaan listaan
  • 68 Tästä oli käyttäjälle apua