Add to Favourites    Print this Article
PayPal home
Paypal on ehkä internetin suosituin maksuväline. Paypalin kautta kulkee myös huomattava osa meidän maksuistamme. Paypal toimintaperiaate on toimia pankkina käyttäjän ja yrityksen välissä. Käytännössä siis voit siirtää omalta henkilökohtaiselta tililtäsi rahaa paypaliin, josta voit maksaa ostoksesi meille. Paypalilla maksetut ostokset varmennetaan automaattisesti, joten viivettä tuotteen toimituksessa asiakkaalle ei ole kuin pari sekunttia.

Huom!

Huomaathan, että Paypalilla voit maksaa myös suoraan Visa Electronilta, ilman rekisteröitymistä Paypal palveluun. Voit siis ostaa meiltä tuotteen valita paypal maksuvaihtoehdon. Paypalin sivuilta voit valita ettei sinulla ole paypal tunnuksia, jonka jälkeen voit syöttää korttisi tiedot maksua varten. Nämäkin maksut varmentuvat automaattisesti, joten sinun ei tarvitse jäädä odottelemaan palvelun varmistumista.

Yes No

Also Read